Chalet huren op Texel in de Koog boschalet

13 Juli 2021 - Chalet huren op Texel

€ 250.00

Wij bieden hier onze twee nieuwe luxe chalets aan om te huren. Deze chalets bevinden zich op chaletpark Bregkoog in het dorp de Koog op het mooie eiland Texel.

Chaletpark Bregkoog is een echt familiepark. Kinderen zich vermaken op het speelterrein. Kleine (en grote) voetballers kunnen hun hart ophalen in de pannakooi. Uiteraard zijn ook sportieve ouders welkom om een balletje mee te trappen. En omdat Texel bij uitstek een fietseiland is, hebben wij voor onze gasten een kortingsbon van 15% op fietsverhuur geregeld.

Onze beide chalets zijn splinternieuw en beschikbaar voor vijf personen. Lekker ruim dus! Ideaal voor een vakantie met twee families; gezellig samen weg, maar toch ook een eigen plekje om je even terug te trekken. De chalets staan namelijk 20 meter van elkaar vandaan.

We hebben onze chalets allebei een ander thema gegeven, wat is vertaald naar een specifieke aankleding middels schilderijen, accessoires en behang. Ons strandchalet straalt de sfeer van zee en zand uit en ons boschalet…ach, dat spreekt eigenlijk voor zich! Bomen en blaadjes dus! Twee keer een fijne sfeer om het verblijf nét dat beetje extra mee te geven.

Voor meer informatie en verhuurmogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Michael & Margo de Bont
+31(0)6 810 945 88
info@chalethurenoptexel.nl
www.chalethurenoptexel.nl

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie

Regio
Waddeneilanden

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 5